Nebýváte odpoledne nebo večer doma? Jezdíte do ciziny na služební cestu nebo se chystáte na dvoutýdenní zahraniční dovolenou? Potom je třeba, abyste nepodcenili zabezpečení vlastního obydlí, neboť lupiči v dnešní době opravdu nikdy nespí a bohužel také rádi obratem využijí nabízených příležitostí. Jak je zastavit? Bezpečnostní systém by měl být několikastupňový a kvalitními kamerami jistě nic nezkazíte. Tato elektronika může být přitom na první pohled takřka neviditelná…

Skrytá kamera vedle vstupu spolehlivě odhalí pachatele

Dnešní kamery do bytu nabídnou velkou variabilitu – v každém případě však mají společné jedno, snadné ovládání a nenápadnost. Zkrátka nebudou poutat pozornost okolí, jsou poměrně malé a jejich výhodou je tak skvělé maskování. Když jim dáte příležitost, rozhodně nezklamou a s pečlivostí sobě vlastní usvědčí pachatele, jenž u vás doma rozhodně neměl co dělat. Nejspíše si ani nevšimne, že bude hlavní hvězdou záznamu ve Full HD kvalitě a vyšetřovatelé budou mít velmi snadnou práci s jeho dopadením. Pokud má policie jasnou stopu, bude už brzy vědět, kdo stojí za vloupáním. 

Moderní zabezpečení domu má celou řadu výhod

Dá se ovládat na dálku, nechce pauzy a přestávky, nahrává ve vynikajícím rozlišení obrazu. Přesně taková může být IP kamera, která pohlídá váš domov nejen v době, když odjedete na delší dovolenou do ciziny. Díky neviditelnému přísvitu zachytí podezřelé věci v okolí domu i během nočních hodin, ve střehu totiž může být vlastně nepřetržitě. A jen tak mimochodem, s odběrem elektřiny si nedělejte starosti, kamery totiž odebírají ještě mnohem méně než moderní žárovky využívající technologii LED, takže práci tohoto elektrozařízení na fakturách za energii prakticky ani nepoznáte. Podívejte se na novinky na cel-tec.cz a jistě vám některá z nich padne do oka?